top of page
Mat og drikka

Eg bryr meg veldig masse om god mat og drikka både heima og på reis. Å finna hyggelige restaurantar med god mat og hyggelig atmosfære er tipp topp! Reiser eg til ein anna by så går eg ikke opptatt på kjederestuarantane, det er kjekt å prøva noko anna og noko nytt. Eg har heldigvis ein matglad mann og nokon matglade venner som setter pris på det samme som meg med mat. Tenk deg meg som er så glad i god mat, ikkje ete fisk og sjømat ;) Det er litt flaut nokon gongar når ein ska ha set meny og må velga vekk sjømaten.

Eg elskar byar som har mathallar, der ein kan setta seg ned å smaka på noko godt eller kjøpa med seg nokon delikatesser heim. Mathallen i Oslo blir flittig besøkt når eg er innover der.

Å reisa på vingårdsbesøk, vinsmaking, sidersmaking ol syns eg er kjempe kjekt! Då lærer ein masse om drikka og kva den passer til med mat, korleis den er laga osv.
Sidersmaking i Hardanger er ein flott opplevelse, der får du lært om og sett produksjonen, smakt på forskjellig sider i herlige omgjevelsar! Du blir vel med meg på vingårdferie til Italia i Haust?
 
Eg har så mange gode matopplevelser eg vil dela med dåka litt etter litt!

elportal alicante spania
tapas palma mallorca
bottom of page