top of page
Eva Berge reiseblogger for reisermedglede. Asia
Eva Berge reiseblogger for reisermedglede. Sevilla
Eva Berge reiseblogger for reisermedglede. Thailand

Eva-ho så reiser med glede

Mitt navn er Eva Berge- Ei Hardangertaus busett i Innlandet. Eg har alltid hatt passion for reising og reiser så ofte eg kan. Eg fekk tidlig interesse for reiselivet då eg som liten var med familien på turar rundt i Norge, på dei årlige sydenturane, me leigde feirehus Danmark og var på masse kjekke båtturar rundt på Vestlandet. 

 

Når eg skulle velga høgskule var det kun reiseliv som var aktuelt, og i 2007 tok eg Bachelor i reiseliv og relasjonsledelse, med eit semester i Sevilla, Spania. Dette var nokon lærerike og kjekke år med masse ny input med noko så eg verkeleg likar. Og ikkje minst så fekk eg masse nye venner og bekjente så eg har god kontakt med i dag!

Det har blitt nokon reiselivs jobbar oppover åra, min første jobb var på hotellet i bygda, der eg var innom dei fleste avdelingane og lærte masse om hotelldrift, salg og service. Deretter blei det fleire jobbar i reiselivet; bla reisebyrå, hotell, flyplass, servering, kjøkken ol. Etter 4 år i bank no skal eg endelig begynna for meg sjølv, bruka min kreativitet, passion for reise og glede på noko eg elsker!

 

Når eg ikkje er på reis eller planlegger neste tur finner du meg sammen med mine 2 små skjønne barn, kattar og mann i vårt koselige nabolag på Gjøvik. Interessa for mat er stor, så lagar eg ikkje maten sjølv så går me ut å kosar oss på nokon av byens restaurantar. Eg er glad i å halda meg i aktivitet, så eg stikker gjerne ein tur ut i marka eller på treningssenteret.

 

Eg ønsker å formiddla min passion for reising via å skriva og dela bilder av plassar eg har vore. Eg bruker mine egne bilder, men låner eg av ein bekjent pga mine bilder var av dårlig kvalitet, skriver eg det i innlegget. Her på bloggen blir det ærlig meining av plassane eg har besøkt, eg pakkar ting svært lite inn. Det blir levande reiseskildringar, tips og anbefalingar, lite årstall og djup historie.

 

Eg har fått masse gode reiseminner frå alle mine reiser, men det er to land så ligger mitt hjerte nermast; Spania og Thailand <3 Ved å trykke på landa kan du lesa meir om kvifor.

 

Tusen takk for at du tar deg tid å klikka deg inn på bloggen min og lesa :) Eg håper du får både reiselyst og reisetips! Ønsker du meir bilder og følge med live frå turene mine så kan du gå inn på instagram eller facebook profilen min @reisermedglede. 

Som du sikkert skjønnar elskar eg å reisa og oppleva nye plasser, så eg kjeme gjerne innom di reiselivsbedrift og ser det flotte og kjekke ein kan oppleva der :) Eg blir glad om du sender meg ein mail for samarbeid på: info@reisermedglede.no

bottom of page